Ucuza Zippo Çakmaklar


Sigara içen-içmeyen bir çok insan hayatın her anında ateş kullanmaya ihtiyaç duyabilir. İster yemek, ister dikiş, ister vs. .. gibi bir çok mazereti olabilir bir insanın çakmak taşımak için.

Pek çok insan yanında çakmak taşır , tabi en prestijli çakmak ise gerek görünüşü, gerek kendine has özellikleriyle ZİPPO. Gidip marketten 1 liraya çakmak almak varken para ayırıp (Özellikle Türkiye'de) çakmak almak tabi biraz saçma gelebilir , ama getirdiği prestijin yanında lafı bile olmaz.

Peki bu prestije sahip olmak için neden bu kadar parayı gözden çıkartmak gerekir ki ?

Bildiğiniz gibi bu ve bir çok ürün yurtdışından geldiği için üstüne eklenen vergiler nedeniyle Türkiye'de daha büyük paralara satılır. Çaresi yok mu ? VAR.

İlerleyen teknoloji falan ulaşılabilirliği arttırdığı için şirketlerin veya tüccarların yurtdışından bişey getirmesini beklemeye gerek yok. İnternet ve kredi kartları herkesin elinin altında , tek yapmanız gereken bunu kullanmayı akıl etmek.

Yurtdışından kendinize Zippo getirtmek ilk defa yapacak olan birisi için karışık ve riskli gözükse de aslında gayet kolay. Bu siteden http://www.ebay.com/ (bu bilinen en büyük alışveriş sitesi olduğu için göstermelik olarak verilmiş bir web sitesidir) normal alışverişinizi yapar gibi ürnünüzü seçebilir ve alabilirsiniz.

http://shop.ebay.com/i.html?rt=nc&_nkw=zippo&_trksid=p3286.c0.m282

Çok ucuz fiyatlara Zippo bulabilirsiniz , çoğunda da ürün küçük olduğu için kargo ücretsiz zaten , tabi Türkiye'ye gelirken 3-5 USD kadar bişey eklenebiliyor ama bu fiyatlara Zippo aldıktan sonra lafı bile edilmez bence.

Tabi bir de gümrük meselesi var :

Eğer bir seferde çok sayıda çakmak getirirseniz bunun kişisel kullanım için olmadığı göze çarpacaktır. Bir defada 2 den fazla çakmak almamanız ve birisi elinize ulaşana kadar yenisini sipariş etmemeniz sizin yararınıza olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder